Dani-tech, Dánia

  • Dani-tech_1
  • Dani-tech_2
  • Dani-tech_3
  • Dani-tech_4

Dani-tech, Dánia - Dexion Automatizált kigyűjtés

Amikor a Dani-tech új helyre költözött, a vállalat megragadta a lehetőséget és áruraktára optimalizálására 4 intelligens tároló gépet szereltetett be.

A 4 Tornado gép beszerelése jelentős változást hozott a hatékonyság, a munkafolyamatok ellenőrzése, a munkakörnyezet és a biztonsági óvintézkedések szempontjából. Ugyanakkor a vállalat rengeteg időt és helyet takarít meg a régi állványrendszerükhöz képest.

Megoldás:

A 4 TORNADO gép olyan komponenseket tárol, amelyek nemcsak a mindennapi termelési folyamatban használatosak, de amelyek közvetlenül az ügyfelekhez is kiszállításra kerülnek. A gépek nagyfokú hatékonysága növelte az egész vállalat termelékenységét. Korábban, az eladószemélyzet és a szerelőmunkások fizikailag is részt kellett vegyenek az áruraktárban az árucikkek kezelésében. Erre a továbbiakban már nincs szükség, ezért energiájukat a valódi munkájukra összpontosíthatják: az eladásra és a gépek összeszerelésére. Az áruraktár most több feladatot lát el, új erőforrásokat szabadítva fel a termelésre és növekedésre a cég más területein.

A kigyűjtés folyamata felgyorsult és kevesebb hibával megy végbe, az ügyfél nagyobb elégedettségére.

Kapacitások:

Tornado gépek száma: 4 db.
Tornado gép magassága: 6 méter
Tálcaszélesség: 4.000 mm
Tálcamélység: 820 mm
Polcok összhossza, méterben: 660 négyzetméter
Tálcák száma: 50 mindegyik Tornado gépben