Kodin Terra, Finnország

  • kodin_terra_1
  • kodin_terra_2
  • kodin_terra_4
  • kodin_terra_5

Kodin Terra, Finnország - Dexion Hosszú termékek raktározása

A Kodin Terra egy olyan áruház, amely lakberendezési, DIY (csináld-magad) és kertészeti termékeket forgalmaz. Az üzlet-berendezés nagy részét a Constructor Finland szállította, amely raklapos állványrendszerekből és Optim üzletberendezésekből állott.

A Kodin Terra koncepciója a termékek könnyű elérhetőségét hangsúlyozza. Raklapos állványrendszereink és Optim üzlet-berendezéseink hatékony megoldásnak bizonyultak, és az általunk kialakított bemutató rendszer jól illeszkedik a Kodin Terra koncepciójába.

Megoldás:

Az ügyfél elképzeléseit szem előtt tartva, a különböző termékkategóriákra alkalmazott műszaki megoldásainkat a Constructor tervezte és vitelezte ki. Számos megoldás termékre szabottan készült, mint például a 4 m magas asztallaphoz tervezett táblatartó.

A csempe és laminált padló részleg és a termékek bemutatása a raklapos állványokba van beépítve, így nagy és jól látható. Számos termék esetében a szállítási tételek olyan nagyok, hogy egyszerre nem fér be az összes termék az akasztóba. Mivel az Optim üzlet-berendezések méretezése az üzleti raklapok használatán alapszik, a raklapok biztonságosan tárolhatók a kiállított termékek felett.

Az építési fázisban, többek között az állványrendszerek általi pontterhelést, valamint a padló szükséges teherbírási képességét vették figyelembe. Az állványrendszerek és polcos állványok felületi kivitelezése az üzleti koncepcióval összhangban lévő színekben történik: világosszürke, sárga, zöld és cink bevonattal.

Kapacitások:

Optim üzlet-berendezések:

- magasság: 3.000 és 4.000 mm
- megköz. 300 szakasz, egyenként 1.750 mm

P90 raklapos állványrendszer:

- Magasság: 5.000 és 5.500 mm
- Maximális raklapterhelés 1.500 kg

Fa zárható szekrény:

- magasság: 3.500 mm
- hosszúság: 30 méter
- 40 zárható rekesz

Nehéz igénybevételű karos állványrendszer:

- magasság: 5.000 mm
- karok: 1.200 mm és terhelési kapacitás 1.380 kg
- maximális hosszúság: 22 méter, c/c 1500