FJ Industries, Dánia

  • FJ_mobile_1
  • FJ_mobile_2
  • FJ_mobile_4

FJ Industries, Dánia - Dexion Nyersanyagraktárak

MOVO, mozgatható raklapos állványrendszer:

A FJ Industries két divízióból áll – a FJ Sintermetal-ból, amely a porfestett acél és rozsdamentes acél kivitelezésű alkatrészek gyártására szakosodott, valamint az FJ

Automotive-ból, amely az új gépjárművek gyártásához és az értékesítés utáni szolgáltatásokhoz szükséges préselt, öntött, kovácsolt és szinterelt karimák széles skálájának gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Ezen kívül, a vállalat acél és rozsdamentes acél kivitelezésben öntött, kovácsolt és megmunkált alkatrészeket gyárt ipari alkalmazásokhoz.

Amikor az FJ Industries megépítette az új 620 nm felületű áruraktárát és a lehető legtöbb raklaphelyet igényelte, egy erős és robusztos raklapos állványrendszerre volt szükségük.

Megoldás:

A tetőszerkezet magasságából kiindulva, a Constructor műszaki csapata egy testreszabott mozgatható állványrendszert dolgozott ki, 3 különböző magasságú függőleges oszloppal.

A MOVO mozgatható raklapos állványrendszer e változata 5,5, 6,5 és 7,5 m magasságú függőleges oszlopokat tartalmazott. A rendszer 2688 raklaphelyes tárolókapacitással rendelkezik, és mindegyik nyitott közlekedés folyosó 512 raklaphely elérését teszi lehetővé. A gerendapárok terhelési kapacitása 4.000 kg.

A bejárhatósághoz kábel keresztgerendákat szereltek fel, így a rendszer mindkét oldalról használható.  

Kapacitások:

Áruraktári terület:

620 m2

Függőleges oszlopmagasság:

5,5 – 6,5 – 7,5 méter

Raklaphelyek/folyosók száma

512

Raklaphelyek összesen

2688

Gerendapáronkénti terhelés

4.000 kg