EnergiMidt A/S, Dánia

  • Constructor-Denmark_Energimidt_4
  • Constructor-Denmark_Energimidt_1
  • Constructor-Denmark_Energimidt_3
  • Constructor-Denmark_Energimidt_5
  • Constructor-Denmark_EnergiMidt_2

EnergiMidt A/S, Dánia - Dexion Költséghatékony termelés és kigyűjtés

Az EnergiMidt egy modern energia- és szélessávú szolgáltató vállalat, amely 2002-ben három elektromossági vállalat egyesüléséből jött létre. Az EnergiMidt új áruraktára a közúti és forgalmi világítási részlegüket szolgálta, 2.000 négyzetméter felületen.

Az épületet úgy optimalizálták, hogy magasságban, szélességben és hosszúságban is alkalmas legyen tárolási feladatok ellátására.

A helyhez kötött és mozgatható raklapos állványrendszer kombinációjának köszönhetően, most elegendő kapacitással rendelkeznek a kigyűjtési folyamatokhoz, az átmeneti tároláshoz és a távtároláshoz. Ugyanakkor, az összes árucikk valamint a már beszerelt elektronikus lokalizációs rendszer fizikai rendszerezése csökkentette az árucikkek kikeresésére és kezelésére szánt időt.

Megoldás:

A helyhez kötött raklapos állványrendszerek 550 raklaphellyel rendelkeznek, gyorsan és minden irányból elérhetők. A mozgatható raklapos állványrendszerek csaknem 1.000 raklaphellyel rendelkeznek, ezeket a ritkábban használt árucikkel tárolására használják. A padlószinten számos raklap felfüggesztést alkalmaztak. Ezek könnyen elérhetőek és a raklapokból történő kigyűjtés során nem hordozzák magukba a hátsérülések kockázatát. A beszerelt vákuumos emelőt a 20 kg-ot meghaladó rakományok felemelésére használják.

Az áruraktár másik végében, a Hi280 többszintes polcos állványrendszer kínál több mint 3.300 méteren polcos tárolásra alkalmas felületet. Kültéri körülmények között, a horganyzott karos állványrendszerek és kábeldob állványrendszerek használatosak a lámpapóznák és kábeltekercsek kezelésére és tárolására. 

Kapacitások:

Raklaphelyek száma:

1550

Polc-folyóméterek száma:

3300