Papyrus, Svédország

Papyrus, Svédország - Dexion C-WIS intelligens raktárirányítási rendszer

A Papyrus Európa vezető szolgáltatója a papír, papírtermékek és ipari csomagolások terén. Évente körülbelül 1,8 millió tonna papírt szállít. A Papyrus jelenleg 22 európai országban van jelen, és 2.800 alkalmazottat foglalkoztat.

A Papyrus, a svédországi különböző áruraktárai készletét a Mölndal és Holsbybrunn áruraktáraiba tervezi áthelyezni. Ez fokozott igényeket jelent mindkét áruraktári megoldással és menedzsmenttel szemben. A különböző megoldások megtervezésére és logisztikai elemzésére a Constructor Logistics-hoz fordultak segítségért.

Az elemzést, a C-WIS (Constructor raktár-irányítási intelligens rendszer) rendszerbe importált egy évi megrendelés és tételadatok alapján végezték. Szoftverünk különböző megoldást kínált, részletes opciókat dolgozva ki az elhelyezésekre, üzemi balesetekre és befektetési költségekre vonatkozóan.

Megoldás:

A logisztikai analízis alapján, a Papyrus-nak sikerült megterveznie és befektetni az új áruraktári elrendezésekbe, ugyanakkor jóváhagyta az új elhelyezési stratégiákat, valamint az Optimal raklapos állványrendszerekbe való befektetést.