Diversey, Dánia

  • Diversey_4
  • Diversey_3

Diversey, Dánia - Dexion C-WIS intelligens raktárirányítási rendszer

A Diversey higiéniai és tisztítási termékek értékesítésével és fejlesztésével foglalkozik. A vállalat erősségét a hatékony, ugyanakkor környezetbarát és fenntartható termékek kifejlesztése képezi.

A Diversey vállalatnál az áruraktári logisztika optimalizálására és a teherautó flotta kicserélésére merült fel igény. A kivitelezés a kigyűjtési módszerek, szükségletek, idők stb. pontos elemzését követelte meg, és ezzel a feladattal a Constructor Logistics céget kérték fel.

A Diverseys ERP (vállalatirányítási információs) rendszere és WMS (raktár-irányítási) rendszere korlátolt lehetőségekkel rendelkezik az ABC helymeghatározási stratégiákat illetően. A C-WIS szoftver olyan intelligens eszköz, amely alkalmas az ilyen típusú problémák kezelésére, és a WMS/ERP rendszerekből importált adatok alapján történő logisztikai elemzés elvégzésére.

Az elemzés és az általa nyert optimális megoldás a Diversey számára példa nélküli lehetőségeket kínált aktuális problémái leküzdésére, a helymeghatározási stratégia, a raktári elrendezés és a berendezések optimalizálása által. A C-WIS elemzés továbbá kevesebb teherautót és gyorsabb szolgáltatásokat eredményezett.

A Diversey becslése szerint az évi megtakarítás így körülbelül 800.000 dán korona.