Dexion szerviz és szerződések – tárológépek és gördíthető raklapállvány

  • service-contracts1
  • ServicesContracts
  • service-contracts3

Dexion szerviz és szerződések – tárológépek és gördíthető raklapállvány

Automatikus tárológépek

Fontos számunkra, hogy  automatikus tárológépeinkteljes élettartamuk során optimális tárolóhelyet biztosítsanak Önnek. Ehhez kulcsfontosságú az Ön gépe rendszeres karbantartása, amely növeli a hasznos élettartamát és csökkenti az észrevétlen meghibásodásból eredő állásidőt. Tárológépének akkreditált és képzett szervizcsapatunk által végzett ütemezett szervizelése biztosítja a szükséges támogatást és segítséget.

Tudjuk, mennyire fontos, hogy tárológépe mindig üzemképes legyen. Egy meghibásodás esetén megnyugtató lehet annak tudata, hogy tárológépét a lehető leggyorsabban ismét működőképessé tesszük. Távolsági támogató központunk azonnal válaszol és megkísérli megoldani a problémát. Szakmérnökök csapata 24/7 beosztásban áll az Ön rendelkezésre, hogy segítse Önt az állásidő minimálisra csökkentésében. A problémák 95%-a távolról megoldható, de abban a szerencsétlen esetben, ha Ön a fennmaradó 5%-hoz tartozna, úgy amilyen gyorsan csak lehet, kiküldjük Önhöz egyik mérnökünket.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy többet tudjon meg az általunk kínált szolgáltatás színvonaláról. Hívjon bennünket a +36 23 428 166,-167 telefonszámon vagy küldjön e-mailt az dexion@dexion.hu e-mail címre

Gördíthető raklapállvány

A gördíthető raklapállvány számos előnnyel rendelkezik, és azok a vállalatok, amelyek ebbe a tárolási megoldásba fektetnek be, tudatában vannak azoknak a komoly előnyöknek, amelyeket ez a tárolási megoldás nyújt. Célunk, hogy segítsük az Ön befektetését megóvni és optimális állapotban, működőképesen, a lehető legbiztonságosabb állapotban tartani az Ön berendezését.

A Dexion magasan képzett mérnökei jelentős tapasztalattal rendelkeznek az Ön gördíthető raklapállványának szervizelése és felülvizsgálata terén.

A gördíthető raklapállvány elektromos alkatrészei rendszeres szervizelést igényelnek, a raklapállványt pedig évente felül kell vizsgálni. Szorosan együttműködve támogatást nyújtunk az Ön berendezése hasznos élettartama alatt, így Önnek nem kell emiatt aggódnia.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy többet tudhasson meg a Dexion szerviz által nyújtott előnyökről. Hívjon bennünket a +36 23 428 166,-167 telefonszámon vagy küldjön e-mailt az  dexion@dexion.hu e-mail címre