Tízből tíz résztvevő ajánlja a raktárbiztonsági tanfolyamon való részvételt!

Tízből tíz résztvevő ajánlja a raktárbiztonsági tanfolyamon való részvételt!

„Ez valóban egy olyan tanfolyam, amelyet mindenki számára javaslok, aki állványokkal dolgozik. Az RB vállalattól 26-an vettünk részt egy esti tanfolyamon. Minden résztvevő azt a visszajelzést adta, hogy a tanfolyam növelte ismereteit a raktárbiztonságról és az esetleges sérülések okozta következményekről.

Az összedőlő állványok képeinek látványa egy dolog, de hallani az összedőlés okainak magyarázatát és megérteni, hogy hogyan okozhat egy apró sérülés egy ilyen nagy összeomlást, az a legfontosabb lecke.

Így most odafigyelünk az összekötők, oszlopok és tartógerendák különböző típusú sérüléseire, a hiányzó biztosítószegekre stb. Már a tanfolyamot követő első két hétben számos jelentés érkezett a kezelőktől és biztonsági személyzettől az olyan dolgokról, amelyek javításra szorultak. Ez igen bíztató volt.
 
A tanfolyam után teljesen más hozzáállást tapasztaltunk, és ez az egyik legnagyobb előny. Most mindenki részt vesz abban, hogy a raktárunkban munkakörnyezet biztonságos legyen”, mondja Terje Svendsen, raktárvezető, Stabburet.