REMA, Norvégia

  • Rema

REMA, Norvégia

Inge-Peter Myrmoen, a REMA Dustributional Langhus informatikai, biztonsági és karbantartási vezetője beszélt nekünk a REMA és a Constructor Norvégia közötti együttműködésről: „Naponta végzünk ellenőrzést és hozunk biztonsági intézkedéseket.

Hisszük, hogy a pszichoszociális környezetre a jó és biztonságos munkakörnyezet kedvező hatással van. Alkalmazottainknak látniuk kell, hogy a biztonságukat érintő kihívások azonnal megoldásra kerülnek.

A gyakorlat és az ismétlődő oktatások, valamint az erre vonatkozó tájékoztatás lehetővé teszi minden alkalmazott számára, hogy aktív részt vállaljon a saját és mások biztonságának befolyásolásában.
 
A Constructor aktív harcostársunk ebben, aki mélységesen megérti, hogy mennyire fontos a biztonság. A Constructor képes a magas szintű tevékenység, az emberi tényezők, a targoncavezetés és más befolyásoló elemek közötti kölcsönhatást meglátni.

Teszi ezt oly módon, hogy a vállalat és az alkalmazottak is megértsék a biztonság kiemelésének fontosságát, és hogy arra a vállalat hogyan reagál. A Constructor igen elkötelezett a biztonsági kihívások megoldása iránt és képes azoknak igen kiválóan megfelelni.