Jabil Circuit, Lengyelország

  • Jabil1
  • Jabil2

Jabil Circuit, Lengyelország

A Dexion Polska egy igen professzionális és megbízható raktárberendezés szállító vállalat. Vállalatunk évek óta együttműködik a Dexion Polska vállalattal.

A Dexion Polska szerelte fel a raktárunkat standard raktári állványokkal, polcos rendszerekkel és raklapállványokkal. Vállalatunk profilváltása miatt az utóbbi pár évben a Dexion Polska rendszeres változtatásokat végzett és több kiegészítővel szerelte fel raktárunkat.

A vállalat jól képzett, nagy tapasztalattal rendelkező alkalmazottai a projekt minden fázisában széleskörű támogatást nyújtanak. A Dexion mindig olyan tárolási megoldást ajánlott, amely a rendelkezésre álló tárolófelület legjobb kihasználását biztosította és növelte annak hatékonyságát. Rendeléseinket mindig időben szállították és telepítették, a műszaki elvárásoknak megfelelően, kellő gondossággal.

A Dexion Polska vállalattal való hosszú időre visszanyúló együttműködésünk alapján megállapíthatjuk, hogy a Dexion Polska által végzett összes szolgáltatás – pl. az állványfelügyelet, a sérült elemek cseréje vagy az állványkonfiguráció megváltoztatása – mindig hatékonyan és várakozásainknak megfelelően történt.

Nagyon elégedettek vagyunk a Dexion Polska vállalattal való együttműködésünkkel. Ajánljuk a vállalatot mint megbízható raktárberendezés-szállító vállalatot.