Hollandia

  • ABB

Hollandia

Az ABB Benelux a globális ABB csoport helyi képviselete. Az ABB Ede a közműszolgáltató vállalatok, ipari fogyasztók és azok végfelhasználói teljesítményének javítását segíti, lehetővé téve számukra, hogy csökkentsék tevékenységük környezetre gyakorolt hatásait.

Interjú Accouna úrral az ABB vállalattól

Miért tartja szükségesnek az állványok/raktár felülvizsgálatát?
Az alkalmazottak biztonsága és a sérülések megelőzése érdekében.

Miért a Dexion/Constructor?
Évekkel ezelőtt felkeresett bennünket a Dexion képviselője és tetszett az általa ajánlott új raktári berendezés. A berendezést beszereltük és tetszett, ahogyan ezt a Dexion levezényelte. A velük való kommunikáció mindig nagyon jó volt. Így természetesen a Dexiont választottuk, hogy elvégezze állványaink felülvizsgálatát is.

Elégedett?
Igen. Előzetesen tájékoztatnak arról, hogy mikor kerül sor a felülvizsgálatra. Így értesíteni tudom az alkalmazottakat arról, hogy mikor érkezik a felügyelő és biztosíthatom, hogy rendelkezésre álljon egy targonca a felügyelő számára a magasban végzett felülvizsgálathoz.

Mi a véleménye a javítási folyamatról (tanácsadás/ajánlat/javítás)?
Elégedett vagyok azzal, ahogy végzik. Fontos, hogy a tényleges javítási munkálatokra röviddel a javításra adott megbízásunk után sor kerül. Ha a berendezésünk sérült, úgy gondolom, gyorsan meg kell azt javítani, hogy a csoportom biztonságát ne veszélyeztesse.

Mi a véleménye arról, ahogyan a javítást végezték?
Nagyon jó, mert előre értesítettek arról, hogy mikor végzik el a javítást. Továbbá rendszerint ugyanazok a mérnökök jönnek a munkát elvégezni, így ők már ismerik a vállalatot és az ABB alkalmazottai is ismerik őket.

Megjegyzések
Nagyon meg vagyok elégedve a Dexion által végzett állvány-felülvizsgálattal.