Raktárbiztonság és projekt-követés

Siguranta Depozit

Tudja biztonságban raktárát

Számos rejtett veszély van egy raktárban, mint például a sérült állványok, nem megfelelő állványvédelem, hiányzó részek vagy a képzetlen személyzet. Némelyik veszély könnyebben észrevehető, de a nagyobb részük rejtve marad. Amennyiben nem történik intézkedés, úgy ezek a készlet megrongálódását vagy a személyzet sérülését okozhatják. 

A Dexion széleskörű szolgáltatást nyújt, amely segítségére lehet az elképzelhetetlen veszélyek megelőzésében. Több ezer ügyfél támogatásában szerzett többéves tapasztalattal állunk az Ön rendelkezésére, hogy segítsünk Önnek, függetlenül attól, hogy milyen méretű a vállalkozása. Akár ütemezett állvány-felülvizsgálatra és gyors javításra, az év során tanácsra és támogatásra van szüksége, vagy a személyzet oktatásában kellene segítség, a Dexion tudja a választ.

Segítségre van szüksége? »

Ha van olyan kérdése, amelyre választ vár, vagy sürgős problémája van, amiben segítségre lenne szüksége, vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal telefonon vagy e-mailben! Ha van fényképe a problémás területről, küldje el azt, hogy átnézhessük, vagy személyesen felkeressük Önt.

Foglaljon időpontot állvány-felülvizsgálatra »

Dexion állvány-felülvizsgálat időpont foglalás csak pár kattintásra. Győződjön meg róla, hogy raktára megfelel-e a törvényi előírásoknak és időben felismeri-e a sérüléseket.

Jelentkezzen tanfolyamainkra »

A raktári alkalmazottak csapata jelentős szerepet játszik az általános biztonságban. A Dexion az Ön csapatának oktatását a helyszínen, az Ön telephelyén vagy egy Önnek megfelelő helyszínen is vállalja. Legyen Ön képzett raktérvezető vagy frissen felvett alkalmazott, segítségére lehetünk ismeretei fejlesztésében.
 • Miért van szükség állvány-felülvizsgálatra?

  Miért van szükség állvány-felülvizsgálatra?

  Állványai rendszeres felülvizsgálata és javítása központi eleme az Ön raktárgazdálkodásának. A raktár- és üzemeltetési vezetők talán nincsenek tudatában, hogy milyen veszélyt jelent működésükre, személyzetre és a raktárkészletre ennek elmulasztása.

 • Mit jelent a felülvizsgálat?

  Mi a felülvizsgálat?

  A Constructor állvány-felülvizsgálói minősített, az éves felülvizsgálatban tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik biztosítják, hogy az Ön létesítménye megőrizze biztonságosságát.

 • Biztonsági tartozékok

  Biztonsági tartozékok

  Tudja biztonságban raktárát a helyes biztonsági kiegészítőkkel

 • Tanfolyamok és szemináriumok

  Tanfolyamok és szemináriumok

  Hogy Ön és csapata tudatában legyen a raktárbiztonság fontosságának, elsődleges szempont minden vállalkozás számára. Egy biztonság iránt nem fogékony csapat balesetet és az áruk sérülését okozhatja.

 • Szerviz és szerződések

  Szerviz és szerződések

  Fontos számunkra, hogy automatikus tárológépeink teljes élettartamuk során optimális tárolóhelyet biztosítsanak Önnek.

 • Esettanulmányok

  Esettanulmányok

  Esettanulmányok – Ügyfeleink véleménye